• Camping Noordernieuwland

Concert at sea

Beste CAS-kampeerder,
Het is bijna zover aan het einde van de maand barst het feest op de Brouwersdam en daarmee ook de gezellige drukte op onze camping weer los! We kijken uit naar u komst. Via deze weg willen we u wijzen op het volgende.

De openingstijden van de receptie tijdens CAS
• Donderdag               10:00 tot 12:00 en 14:00 tot 22:00 uur
• Vrijdag                      10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 22:00 uur
• Zaterdag                   10:00 tot 12:00 en 13:30 tot 21:00 uur
• Zondag                     10:00 tot 12:00 en 17:00 tot 18:00 uur
(aanmelden kan dus alleen in de bovensgenoemde openingstijden)

Voor de mensen die gezellig een nachtje eerder naar de camping komen of wat langer blijven is het goed om te weten dat er bij aankomst op de camping gelijk afgerekend moet worden.

Om iedereen van een plaatsje te voorzien vragen we de campinggasten aan te sluiten. Wij houden geen plaatsen vrij voor mensen die later aankomen. Als je met meerdere kampeer eenheden komt is het daarom handig om gelijktijdig aan te komen of het zelf zo te organiseren dat je bij elkaar in de buurt kunt staan.

Op de camping zelf is geen winkeltje maar het mooie stadje Brouwershaven is op 1 kilometer afstand binnen 10 minuten te voet te bereiken. Hier is een Spar supermarkt waar je 's morgens verse broodjes en andere boodschappen kunt halen.
De douches op de camping zijn gratis en in de groepsruimte zijn een koelkast en diepvries aanwezig voor de mensen die hier graag gebruik van willen maken.

Pendelbussen rijden vrijdag en zaterdag ieder half uur vanaf de camping naar de Brouwersdam. De pendelbus is in inbegrepen bij het weekend arrangement van CAS, de bandjes voor de bus kun je afhalen op de camping. Mensen die een dagkaart hebben gekocht en komen kamperen kunnen tickets voor de pendelbus kopen via de site van CAS, LET OP deze zijn niet te koop op de camping! Op donderdagavond rijden er geen pendelbussen vanaf de camping maar wel vanaf het transferium in Renesse.

We hebben er zin in, tot snel!