• Camping Noordernieuwland

Over ons

Camping Noordernieuwland is een gezellige kleinschalige familiecamping gelegen aan de rand van het oude havenstadje Brouwershaven. Waneer je de camping aan de achterzijde verlaat en de dijk oversteekt sta je met je voeten in het Grevelingenmeer. De Brouwersdam met haar mooie Noordzeestrand zijn op 8 km van de camping te vinden en is erg geliefd door watersporters en andere recreanten.
Onze camping richt zich vooral op gezinnen die van zon, strand, zee en rust willen genieten. We bieden een schoon sanitair een gezellig ingerichte kantine met gelegenheid om te koken. Vanwege onze locatie en de faciliteiten zijn die de camping biedt zijn we ook erg geliefd bij (duik-)groepen
De camping is geopend van 15 maart tot 1 november.

overons

Hoi!
Wij zijn Elise van der Wekken en Mark de Bas. Sinds 2018 beheren wij samen de camping. Elise is opgegroeid op camping Noordernieuwland, de camping die door haar oma en vader is opgericht in 1979. Samen met haar vriend Mark en dochtertjes Lola (2017) en Daantje (2019)  zetten ze de camping als 3e generatie met veel plezier voort. Als ze niet op het kantoor te vinden zijn is de kans groot dat ze even naar de Brouwersdam zijn om te kitesurfen of op een andere manier te genieten van het mooie eiland.